鍋割山 Nabewari Mt. with coworkers
This was the first time to climb up mountain with others.
初めて、家族以外の方と一緒に登りました。会社の2名の方と一緒で計三名グル登山でした。
I thought it was too late in the season, but leaves are perfectly dyed into autumn color on the tree.
紅葉シーズンはほぼ過ぎていると思っていたのですが。12月最初のこの週の上のほうは、まだ鮮やかな紅葉を見せてくれました。
初めて、アルコールストーブを登山でつかいました。今までは冬でも雪でも頂上で火を使ったことはなかった。乾麺は、少し水を入れたジップロックで柔らかくしていたので、調理というよりは、スープを温める作業です。しかしそれでもアルコールが足りなかった。結局200mlくらい使ったかな。
ただ、ガス缶よりは静かに火が上がるので、火があがっていないと手を当てるとやけどするので要注意。
First time to use alcohol stove in mountain. I had added water to the bag of dried noodle in that morning, so the noodle had already gotten soft. All I had to do was to heat up the soup, but I apparently didn't bring enough alcohol and had to eat lukewarm soup. Next time I should bring more than 50 ml.日帰り登山の装備はこんな感じです。
This is the content of my backpack.
This is the content of my backpack.
This time, I was with Aisu the black dog. He was such a spoiled dog who whined and barked when I was using bathroom, but mostly ok for climbing.
今回はあいすを連れて行きました。私が山頂でトイレに行った時だけ、めっちゃ鳴いたけど、それ以外はまあまずまずOKな登山だった。
No, it is not mine. My collogue made a plum soup noodle (udon) that looked really yummy!
会社の人が、梅ぼしうどんを作っててめっちゃおいしそうだった。
鍋割山行ったら、冬の蛭ヶ岳に行きたくなった。八丁坂コース犬と一緒に。カレンダーとにらめっこ。
— S. Judge (@kickno) December 6, 2021